Rødvin

BARBERA d'ALBA D.O.C.

Nyhed hos Brundurvin Tekst på vej

Pris DKK: : Fra kr. 85,-

``TRABUCH`` LANGHE ROSSO D.O.C.

Nyhed hos Brundurvin Tekst kommer snart

Pris DKK: : Fra kr. 125,-

Barolo DOCG 2013

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Cuneo provinsen i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt. Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barolo dyrkes på vinmarker, der ligger 16 meter under vejniveau, hvilket giver den perfekte begyndelse for en god vin. Det betyder nemlig, at druerne gror under konstant temperatur og fugtighed i løbet af året. Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 40 måneder. Den lyse rubinrøde vin har en duft af tobak og chokolade og er tør med en fløjlsagtig smag. Bør serveres ved 18-20 grader og åbnes mindst en time før servering for at opnå den bedste smag. Med sine 14% alkohol går denne vin perfekt sammen med rødt kød eller modne oste.

Pris DKK: : Fra kr. 220,-

BAROLO RISERVA Vinorum D.O.C.G 2011

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barolo dyrkes på vinmarker, der ligger 16 meter under vejniveau, hvilket giver den perfekte begyndelse for en god vin. Det betyder nemlig, at druerne gror under konstant temperatur og fugtighed i løbet af året.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 60 måneder.
Der produceres kun et begrænset antal flasker af denne prestigefyldte vin, da kun de allerbedste druer fra de bedste år anvendes hertil.
En vin, der med fordel kan gemmes i op til 10-15 år.
Vor Barolo har i 2015 desuden opnået sølv i Decanter World Wine Awards. Den intens granatrøde farve og dybde samt den karakteristiske bouquet og intensitet har et strejf af vanilje og en tør og vedholdende træ eftersmag.
Flasken, der er en Bordolese Zeta på 910 gr. er efterfølgende manuelt dekoreret med voks.
Baroloen her, med en alkohol % på 14 serveres ved 18-20 grader og bør trækkes op en time før servering.
En perfekt ledsager til stegt eller braiseret kød eller gryderetter, hårde oste eller alene som en meditation vin.

Pris DKK: : Fra kr. 390,-

BAROLO RISERVA Vinorum D.O.C.G 2010

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barolo dyrkes på vinmarker, der ligger 16 meter under vejniveau, hvilket giver den perfekte begyndelse for en god vin. Det betyder nemlig, at druerne gror under konstant temperatur og fugtighed i løbet af året.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 60 måneder.
Der produceres kun et begrænset antal flasker af denne prestigefyldte vin, da kun de allerbedste druer fra de bedste år anvendes hertil.
En vin, der med fordel kan gemmes i op til 10-15 år.
Vor Barolo har i 2015 desuden opnået sølv i Decanter World Wine Awards. Den intens granatrøde farve og dybde samt den karakteristiske bouquet og intensitet har et strejf af vanilje og en tør og vedholdende træ eftersmag.
Flasken, der er en Bordolese Zeta på 910 gr. er efterfølgende manuelt dekoreret med voks.
Baroloen her, med en alkohol % på 14 serveres ved 18-20 grader og bør trækkes op en time før servering.
En perfekt ledsager til stegt eller braiseret kød eller gryderetter, hårde oste eller alene som en meditation vin.

Pris DKK: : Fra kr. 390,-

BAROLO RISERVA Vinorum D.O.C.G. 2009

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barolo dyrkes på vinmarker, der ligger 16 meter under vejniveau, hvilket giver den perfekte begyndelse for en god vin. Det betyder nemlig, at druerne gror under konstant temperatur og fugtighed i løbet af året.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 60 måneder.
Der produceres kun et begrænset antal flasker af denne prestigefyldte vin, da kun de allerbedste druer fra de bedste år anvendes hertil.
En vin, der med fordel kan gemmes i op til 10-15 år.
Vor Barolo har i 2015 desuden opnået sølv i Decanter World Wine Awards. Den intens granatrøde farve og dybde samt den karakteristiske bouquet og intensitet har et strejf af vanilje og en tør og vedholdende træ eftersmag.
Flasken, der er en Bordolese Zeta på 910 gr. er efterfølgende manuelt dekoreret med voks.
Baroloen her, med en alkohol % på 14 serveres ved 18-20 grader og bør trækkes op en time før servering.
En perfekt ledsager til stegt eller braiseret kød eller gryderetter, hårde oste eller alene som en meditation vin.

Pris DKK: : Fra kr. 410,-

Barbaresco Riserva DOCG 2007

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barbaresco dyrkes på vinmarker i Barbaresco og Treiso området.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 60 måneder.
Der produceres kun et begrænset antal flasker af denne prestigefyldte vin, da kun de allerbedste druer fra de bedste år anvendes hertil.
Vor Barbaresco er i 2011 blevet hædret med ros i Decanter World Wine Awards.
Flasken, der er en Bordolese Zeta på 910 gr. er efterfølgende manuelt dekoreret med voks.
En intens granatrød farve og dybe med smag af modne frugter og et strejf af vanilje og træ karakteriserer denne dejlige vin, der bør serveres ved 18-20 grader, og den bedste smag fås, hvis man åbner den mindst 2 timer før brug.
Barbaresco Riserve DOCG har en alkohol % på 14 og er fremragende med hårde oste, krydret pasta og vildt kød.

Pris DKK: : Fra kr. 340,-

Gentilium Langhe Nebbiolo D.O.C. 2014

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området.
Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne "mini-Barolo" dyrkes på vinmarker i Langhe området. Langhe ligger i udkanten af Piemonte og er som sådan ikke godkendt til produktion af druer til Barolo, men grundet markernes placering kan man nærmest tale om en ”mini-Barolo” her.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen lagere på 28 HL egetræsfade i 18-22 måneder.
Vinen sælges i Bordolese Zeta 910 gr. Flasker og er hånddekoreret med lak og tryk fra en reproduktion af en 2 lire mønt, der blev anvendt under Sabaudo regeringstiden i Italien.
Gentilium har i 2016 opnået Bronze i Decanter World Wine Awards med 86 points.
En klar og rubinrød farve sammen med en sprød duft giver denne dejlige vin en antydning af lakrids og med en eftersmag af vanilje.
Vinen bør serveres ved en temperatur på 18 grader.
Gentilium DOC har en alkohol % på 13,5 og er fremragende til modne hårde oste, stegt rødt kød og vildt.

Pris DKK: : Fra kr. 160,-

LA GIARETTA QUADRETTI AMARONE DOCG Classico 2010

Fra de ældste og mest værdifulde vinmarker på vingården, der ligger i hjertet af Valpolicella-regionen, udvælges de allerbedste druer fra hver høst for at opnå denne prestigefyldte vin, som har hæderspladsen i gårdens vinproduktion.
Den ca. 3 år lange aldringsproces i små franske trætønder og efterfølgende 10-12 måneder på flaske giver en intens rubinrød farve og en bouquet, der bringer tankerne hen på krydderier. I Quadretti har den typiske smag af kirsebær og vilde bær.
Vinen går rigtig godt med kraftige hovedretter såsom vildt, grillet kød og modne oste.
Bør åbnes nogen tid forud for servering, der anbefales at være ved 18 grader.

Pris DKK: : Fra kr. 420,-

LA GIARETTA AMARONE DOCG Classico 2013

Kun de allerbedste druer fra hver høst bruges til denne liflige vin. Druerne Corvina, Corvinone og Rondinella høstes i september, hvorefter de tørrer på træriste frem til januar. Efter tørring og presning lagres vinen i 1½ år på egetræsfade. Denne proces giver vinen ekstra kraftig fylde og en smuk mørk rød farve, hvilket gør, at den er et fantastisk supplement til kraftige retter.

Pris DKK: : Fra kr. 230,-

LA GIARETTA AMARONE DOCG Classico 2012

Kun de allerbedste druer fra hver høst bruges til denne liflige vin. Druerne Corvina, Corvinone og Rondinella høstes i september, hvorefter de tørrer på træriste frem til januar. Efter tørring og presning lagres vinen i 1½ år på egetræsfade. Denne proces giver vinen ekstra kraftig fylde og en smuk mørk rød farve, hvilket gør, at den er et fantastisk supplement til kraftige retter.

Pris DKK: : UDSOLGT!

LA GIARETTA RIPASSO DOC Classico Superiore 2014

Ved at bruge den traditionelle teknik, hvor Corvina, Corvinone og Rondinella druerne fra Amarone gennemgår 2. gæring og presning, fås denne stærke og rubinrøde vin. Vinen lagrer i små egetræsfade, hvorefter den tappes på flasker.
En behagelig vin med et strejf af tanniner, der er fortrinlig til mørkt kød, oste og ”bare at drikke”

Pris DKK: : Fra 125,-

LA GIARETTA VOLPARE 2017

Denne vin, der er produceret af druerne Rondinella, Corvinone, Corvina og Molinare er den vin, der kommer tættest på oprindelsesstedet – nemlig Valpolicella.
Volpare er balanceret og raffineret selv i sin enkelthed og har en strålende rubinrød farve og en behagelig smag af kirsebær.
Server Volpare ved 18 grader og gerne til kødretter eller friske oste.

Pris DKK: : Fra kr. 75,-

Cor DI Vin 95 - 2013

Denne vin har et helt specielt navn og en stor plads i producenternes hjerte. Cor betyder hjerte i Verona dialekt – altså hjertet af vin og 95% af druerne er Corvina. De resterende 5% er Marselan, der er født af de franske druer Cabernet Sauvignin og Grenache crossover. Denne drue giver vinen farve og særhed for både næse og gane.
Druerne tørrer på stokken og høstes derfor sent. Den lagrer på små franske egetræsfade, der er specielt udvalgte. Lagringstiden er 15 måneder, hvorefter den tappes på flasker og ligger yderligere 5-7 måneder før den sættes til salg.
Vinen, som producenterne selv betegner som fancy og en high-end vin med fremragende kvalitet, er en personlig fortolkning af deres filosofi om arbejde og liv.
En vin med 14% vol., der absolut skal nydes i ro og mag og gerne til et godt stykke kød

Pris DKK: : Fra kr. 155,-

Alberto Serenelli 2015

Denne formidable vin er opkaldt efter winemakeren, der har udviklet den i tidernes morgen. Druerne dyrkes på Monte Conero ved kysten i Marche og lagres dels på små egefade og dels på store egefade.
Alberto Serenelli er en kraftig og dyb rød vin, der er produceret på 100% Montepulciano druer.
Vinen har en harmonisk tør og langvarig eftersmag af modne bær.
Bør serveres ved 18 grader for at opnå fuld fornøjelse af denne dejlige fyldige vin.

Pris DKK: : Fra 85,-

Ruviano Rosso Piceno 2015

Intens og dyb rød vin fra Marche området. Er produceret af 70% Montepulciano og 30% Sangiovese druer, der manuelt høstes i begyndelsen af oktober. Denne vin tages af første presning af druerne.
Vinen udmærker sig ved sin behagelige tørre smag men er dog stadig blød og rund.
Serveres ved 18 grader og er fortrinlig til mørkere kødretter og oste.

Pris DKK: : Fra 60,-