Alle vine

Amato Motivo – Pignoletto Modena frizzante secco - Økologisk DOP

Amato Motivo Dry Her har vi en økologisk hvid mousserende vin fra det nordlige Italien produceret af 100% Pignoletto druer. Vinen har en fin strågul farve og har en duft af citron og grapefrugt. Dem friske og behagelige smag ender ud i en snert af mandel ifølge producenten. Amato Motivo bør nydes ved 8-10 grader og er perfekt som aperitif eller til fisk og grøntsagsrisotto. Vol. 12%

Pris DKK: : Fra kr. 85,-

Intuizione – Vino spumante rosato - Økologisk DOP

Rosé lambrusco produceret på 100% økologiske Grasparossa di Castelvetro druer. Farve som livligt rav og med en fin og vedvarende perlage. Vinen har iflg. producenten dufte af både sort peber, kanel og ender ud i vilde roser. Intuizione bør nydes ved 8 grader og er ideel som aperitif. Vol. 13%

Pris DKK: : Fra kr. 120,-

Lambrusco - Capriccio di Bacco - Økologisk DOP

Capriccio di Bacco Dry Dejlig lambrusco produceret på 100% økologiske Grasparossa di Castelvetro druer uden tilsætning af sulfitter. Vinen har en intens lilla-rød farve og er en ægte salme til naturen skriver La Piana. Gærer i første omgang på ståltank og færdiggærer 9 måneder på flaske. En vin med en fod i fortiden og et kig ind i fremtiden. Capriccio di Bacco bør nydes ved 14 grader og er et rigtig godt supplement til kraftige kødretter og grill. Vol 11,5%

Pris DKK: : Fra Kr. 80,-

Lambrusco Lacrime di Bosco - Økologisk DOP

Lacrime di Bosco Dry Lambrusco i ordets bedste betydning – produceret på 100% økologiske Grasparossa di Castelvetro druer. Grundlæggende ingrediens for at opretholde den harmoniske union mellem smag og skønhed – altså typisk emiliansk Lacrime di Bosco bør nydes ved 15-18 grader og er fantastisk som aperitif eller til grillet kød. Vol. 11%

Pris DKK: : Fra kr. 80,-

Recioto di Soave 2015

Recioto di Soave Øst for Verona i norditalien ligger Soave området, hvor bl.a. Garganega druerne dyrkes med kærlighed.
Vor Recioto di Soave, der inderholder 100% Garganega, er en helt speciel én af slagsen, da den er mousserende modsat de fleste.
Druerne høstes i begyndelsen af oktober og al håndtering foregår med håndkraft, og kun de bedste af disse bruges til produktion af disse liflige dråber. Denne Recioto har et strejf af pære, tørrede æbler og honning, og man kan fornemme en antydning af kandiseret frugt i smagen.
Recioto di Soave bør serveres ved 10-12 grader og kan med fordel nydes til ferskvandsfisk, skaldyr eller for den sags skyld kraftigere oste.
Producenten anbefaler også at prøve den med hvid chokolade.

Pris DKK: : Fra kr. 205,-

Carpene Malvolti Prosecco DOCG 1868 Brut

Fantastisk Prosecco i 3 varianter tilbydes her hos Brundurvin. Alle 3 er 100% produceret af de ypperlige Glera druer, der dyrkes i Valdobbiadene området i den norditalienske Treviso provins i Veneto regionen. Det mindre område er ret ufremkommeligt, hvorfor alt arbejde med druerne foregår pr. håndkraft – også plukningen af druerne, hvilket giver det færdige produkt en meget høj kvalitet.
Carpenè Malvolti har siden 1868 – heraf navnet - produceret Prosecco D.O.C.G. fra netop denne bjergskråning, der ligger 200-300 meter over havet.
Prosecco D.O.C.G. produceres efter Conegliano Valdobbiadene metoden eller Charmat metoden, hvilket vil sige, at 2. gæringen foregår i en lukket tryktank, hvorfra den færdige vin tappes direkte på flaske.
1868 Brut er den ”tørre” variant af vore Prosecco’er med et sukkerindhold på 11 g/l. Den har en bleg strågul farve med grønlige skær og en dejlig vedvarende boblende finish. Smagen er frugtagtig og rig på blomster med en elegant duft af æble. Denne Prosecco er desuden rig på citrusfrugter.

Pris DKK: : Fra 125,-

Carpene Malvolti Prosecco DOCG 1868 Ekstra Dry

Fantastisk Prosecco i 3 varianter tilbydes her hos Brundurvin. Alle 3 er 100% produceret af de ypperlige Glera druer, der dyrkes i Valdobbiadene området i den norditalienske Treviso provins i Veneto regionen. Det mindre område er ret ufremkommeligt, hvorfor alt arbejde med druerne foregår pr. håndkraft – også plukningen af druerne, hvilket giver det færdige produkt en meget høj kvalitet.
Carpenè Malvolti har siden 1868 – heraf navnet - produceret Prosecco D.O.C.G. fra netop denne bjergskråning, der ligger 200-300 meter over havet.
Prosecco D.O.C.G. produceres efter Conegliano Valdobbiadene metoden eller Charmat metoden, hvilket vil sige, at 2. gæringen foregår i en lukket tryktank, hvorfra den færdige vin tappes direkte på flaske.
Denne Prosecco 1868 Extra Dry har et sukkerindhold på 15-16 g/l og har en bleg strågul cremet farve og smagen er frugtagtig med et strejf af blomster og grøntsager, hvilket minde en om de friskplukkede druer.

Pris DKK: : Fra 125,-

Carpene Malvolti Prosecco DOCG 1868 Dry

Fantastisk Prosecco i 3 varianter tilbydes her hos Brundurvin. Alle 3 er 100% produceret af de ypperlige Glera druer, der dyrkes i Valdobbiadene området i den norditalienske Treviso provins i Veneto regionen. Det mindre område er ret ufremkommeligt, hvorfor alt arbejde med druerne foregår pr. håndkraft – også plukningen af druerne, hvilket giver det færdige produkt en meget høj kvalitet.
Carpenè Malvolti har siden 1868 – heraf navnet - produceret Prosecco D.O.C.G. fra netop denne bjergskråning, der ligger 200-300 meter over havet.
Prosecco D.O.C.G. produceres efter Conegliano Valdobbiadene metoden eller Charmat metoden, hvilket vil sige, at 2. gæringen foregår i en lukket tryktank, hvorfra den færdige vin tappes direkte på flaske.
1868 Dry er en liflig boblende Prosecco med et sukkerindhold på 22 g/l, hvilket gør det er den ”sødeste” af vore proseccoer. Den har en bleg strågul farve og i smagen fornemmer man et sødligt æble og pære strejf.

Pris DKK: : Fra 125,-

Carpene Malvolti Rosé Brut

En frisk Spumante med en flot lilla-pink farve med sarte højrøde nuancer. Er produceret af 85% Pinot Nero og 15% Raboso druer. I den friske smag fornemmer man blomster men også vilde bær og kirsebær.
Denne Spumante er produceret efter Charmat metoden, hvilket vil sige, at 2. gæringen foregår i en lukket tryktank, hvorfra den færdige vin tappes direkte på flaske.

Pris DKK: : Fra 125,-

Le Cuvée No 1. Ekstra dry 2016

tekst på vej

Pris DKK: : Fra kr. 75,-

Le Cuvée Prosecco DOC Brut

”Importerede” prosecco druer (Glera) fra Veneto området behandles nænsomt i Marche og giver denne delikate strågule Prosecco en harmonisk og frisk smag.
Proseccoen produceres ved charmat metoden og har en fin og vedholdende eftersmag.
Server denne som aperitif, på terrassen eller for den sags skyld som ledsager til måltider.

Pris DKK: : Fra kr. 85,-

Spumante Le Cuvée Brut

En tør og frisk mousserende vin fremstillet af Pinot Bianco og Chardonnay.
Le Cuvée Brut er fortrinlig til fiskeretter og retter med lyst kød men kan også nydes på en varm dag, hvis man er til de tørre vine.
Et godt alternativ til hvidvin, hvis man er til bobler.

Pris DKK: : Fra 60,-

Spumante Le Cuvée Dolce

Le Cuvée dolce er en sød og frisk mousserende vin fremstillet af udvalgte aromatiske Moscato og Malvasia druer.
Le Cuvée Dolce nydes gerne som aperitif eller en varm dag på terrassen. Er også fortrinlig til desserter.
Skyd nytåret ind med denne liflige boblevin.

Pris DKK: : Fra 60,-

Spumante Rocca Dei Forti - Rosso

Her har vi en flot rød mousserende vin fremstillet af Sangiovese, Montepulciano og Vernaccia druer. Kommer helt til sin ret ved servering til desserter. Adskiller sig fra andre mousserende vine med sin flotte rødlige farve og friske sødlige smag.

Pris DKK: : fra 60,-

BARBERA d'ALBA D.O.C.

Nyhed hos Brundurvin Tekst på vej

Pris DKK: : Fra kr. 85,-

``TRABUCH`` LANGHE ROSSO D.O.C.

Nyhed hos Brundurvin Tekst kommer snart

Pris DKK: : Fra kr. 125,-

Barolo DOCG 2013

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Cuneo provinsen i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt. Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barolo dyrkes på vinmarker, der ligger 16 meter under vejniveau, hvilket giver den perfekte begyndelse for en god vin. Det betyder nemlig, at druerne gror under konstant temperatur og fugtighed i løbet af året. Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 40 måneder. Den lyse rubinrøde vin har en duft af tobak og chokolade og er tør med en fløjlsagtig smag. Bør serveres ved 18-20 grader og åbnes mindst en time før servering for at opnå den bedste smag. Med sine 14% alkohol går denne vin perfekt sammen med rødt kød eller modne oste.

Pris DKK: : Fra kr. 220,-

BAROLO RISERVA Vinorum D.O.C.G 2011

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barolo dyrkes på vinmarker, der ligger 16 meter under vejniveau, hvilket giver den perfekte begyndelse for en god vin. Det betyder nemlig, at druerne gror under konstant temperatur og fugtighed i løbet af året.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 60 måneder.
Der produceres kun et begrænset antal flasker af denne prestigefyldte vin, da kun de allerbedste druer fra de bedste år anvendes hertil.
En vin, der med fordel kan gemmes i op til 10-15 år.
Vor Barolo har i 2015 desuden opnået sølv i Decanter World Wine Awards. Den intens granatrøde farve og dybde samt den karakteristiske bouquet og intensitet har et strejf af vanilje og en tør og vedholdende træ eftersmag.
Flasken, der er en Bordolese Zeta på 910 gr. er efterfølgende manuelt dekoreret med voks.
Baroloen her, med en alkohol % på 14 serveres ved 18-20 grader og bør trækkes op en time før servering.
En perfekt ledsager til stegt eller braiseret kød eller gryderetter, hårde oste eller alene som en meditation vin.

Pris DKK: : Fra kr. 390,-

BAROLO RISERVA Vinorum D.O.C.G 2010

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barolo dyrkes på vinmarker, der ligger 16 meter under vejniveau, hvilket giver den perfekte begyndelse for en god vin. Det betyder nemlig, at druerne gror under konstant temperatur og fugtighed i løbet af året.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 60 måneder.
Der produceres kun et begrænset antal flasker af denne prestigefyldte vin, da kun de allerbedste druer fra de bedste år anvendes hertil.
En vin, der med fordel kan gemmes i op til 10-15 år.
Vor Barolo har i 2015 desuden opnået sølv i Decanter World Wine Awards. Den intens granatrøde farve og dybde samt den karakteristiske bouquet og intensitet har et strejf af vanilje og en tør og vedholdende træ eftersmag.
Flasken, der er en Bordolese Zeta på 910 gr. er efterfølgende manuelt dekoreret med voks.
Baroloen her, med en alkohol % på 14 serveres ved 18-20 grader og bør trækkes op en time før servering.
En perfekt ledsager til stegt eller braiseret kød eller gryderetter, hårde oste eller alene som en meditation vin.

Pris DKK: : Fra kr. 390,-

BAROLO RISERVA Vinorum D.O.C.G. 2009

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barolo dyrkes på vinmarker, der ligger 16 meter under vejniveau, hvilket giver den perfekte begyndelse for en god vin. Det betyder nemlig, at druerne gror under konstant temperatur og fugtighed i løbet af året.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 60 måneder.
Der produceres kun et begrænset antal flasker af denne prestigefyldte vin, da kun de allerbedste druer fra de bedste år anvendes hertil.
En vin, der med fordel kan gemmes i op til 10-15 år.
Vor Barolo har i 2015 desuden opnået sølv i Decanter World Wine Awards. Den intens granatrøde farve og dybde samt den karakteristiske bouquet og intensitet har et strejf af vanilje og en tør og vedholdende træ eftersmag.
Flasken, der er en Bordolese Zeta på 910 gr. er efterfølgende manuelt dekoreret med voks.
Baroloen her, med en alkohol % på 14 serveres ved 18-20 grader og bør trækkes op en time før servering.
En perfekt ledsager til stegt eller braiseret kød eller gryderetter, hårde oste eller alene som en meditation vin.

Pris DKK: : Fra kr. 410,-

Barbaresco Riserva DOCG 2007

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området. Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne Barbaresco dyrkes på vinmarker i Barbaresco og Treiso området.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen starter sin lagring i rustfri ståltanke i 15-18 dage ved en temperatur mellem 25 og 29 grader. Derefter hældes vinen på 55 HL store egefade, hvor processen fortsætter i omkring 60 måneder.
Der produceres kun et begrænset antal flasker af denne prestigefyldte vin, da kun de allerbedste druer fra de bedste år anvendes hertil.
Vor Barbaresco er i 2011 blevet hædret med ros i Decanter World Wine Awards.
Flasken, der er en Bordolese Zeta på 910 gr. er efterfølgende manuelt dekoreret med voks.
En intens granatrød farve og dybe med smag af modne frugter og et strejf af vanilje og træ karakteriserer denne dejlige vin, der bør serveres ved 18-20 grader, og den bedste smag fås, hvis man åbner den mindst 2 timer før brug.
Barbaresco Riserve DOCG har en alkohol % på 14 og er fremragende med hårde oste, krydret pasta og vildt kød.

Pris DKK: : Fra kr. 340,-

Gentilium Langhe Nebbiolo D.O.C. 2014

Denne klassiker indenfor italiensk rødvin har sine rødder i Norditalien i Piemonte/Langhe området.
Producenten har mange år på bagen og dyrker og fremstiller denne vin med passion og forsigtighed og har gjort det gennem en lang årrække. Man mener at kunne spore virksomheden helt tilbage til 900 tallet, og i 1930’erne startede den i dag kendte produktion af vin som et handelsprodukt.
Nebbiolo druerne, som indgår med 100% i denne "mini-Barolo" dyrkes på vinmarker i Langhe området. Langhe ligger i udkanten af Piemonte og er som sådan ikke godkendt til produktion af druer til Barolo, men grundet markernes placering kan man nærmest tale om en ”mini-Barolo” her.
Efter høsten i efteråret presses druerne og vinen lagere på 28 HL egetræsfade i 18-22 måneder.
Vinen sælges i Bordolese Zeta 910 gr. Flasker og er hånddekoreret med lak og tryk fra en reproduktion af en 2 lire mønt, der blev anvendt under Sabaudo regeringstiden i Italien.
Gentilium har i 2016 opnået Bronze i Decanter World Wine Awards med 86 points.
En klar og rubinrød farve sammen med en sprød duft giver denne dejlige vin en antydning af lakrids og med en eftersmag af vanilje.
Vinen bør serveres ved en temperatur på 18 grader.
Gentilium DOC har en alkohol % på 13,5 og er fremragende til modne hårde oste, stegt rødt kød og vildt.

Pris DKK: : Fra kr. 160,-

LA GIARETTA QUADRETTI AMARONE DOCG Classico 2010

Fra de ældste og mest værdifulde vinmarker på vingården, der ligger i hjertet af Valpolicella-regionen, udvælges de allerbedste druer fra hver høst for at opnå denne prestigefyldte vin, som har hæderspladsen i gårdens vinproduktion.
Den ca. 3 år lange aldringsproces i små franske trætønder og efterfølgende 10-12 måneder på flaske giver en intens rubinrød farve og en bouquet, der bringer tankerne hen på krydderier. I Quadretti har den typiske smag af kirsebær og vilde bær.
Vinen går rigtig godt med kraftige hovedretter såsom vildt, grillet kød og modne oste.
Bør åbnes nogen tid forud for servering, der anbefales at være ved 18 grader.

Pris DKK: : Fra kr. 420,-

LA GIARETTA AMARONE DOCG Classico 2013

Kun de allerbedste druer fra hver høst bruges til denne liflige vin. Druerne Corvina, Corvinone og Rondinella høstes i september, hvorefter de tørrer på træriste frem til januar. Efter tørring og presning lagres vinen i 1½ år på egetræsfade. Denne proces giver vinen ekstra kraftig fylde og en smuk mørk rød farve, hvilket gør, at den er et fantastisk supplement til kraftige retter.

Pris DKK: : Fra kr. 230,-

LA GIARETTA AMARONE DOCG Classico 2012

Kun de allerbedste druer fra hver høst bruges til denne liflige vin. Druerne Corvina, Corvinone og Rondinella høstes i september, hvorefter de tørrer på træriste frem til januar. Efter tørring og presning lagres vinen i 1½ år på egetræsfade. Denne proces giver vinen ekstra kraftig fylde og en smuk mørk rød farve, hvilket gør, at den er et fantastisk supplement til kraftige retter.

Pris DKK: : UDSOLGT!

LA GIARETTA RIPASSO DOC Classico Superiore 2014

Ved at bruge den traditionelle teknik, hvor Corvina, Corvinone og Rondinella druerne fra Amarone gennemgår 2. gæring og presning, fås denne stærke og rubinrøde vin. Vinen lagrer i små egetræsfade, hvorefter den tappes på flasker.
En behagelig vin med et strejf af tanniner, der er fortrinlig til mørkt kød, oste og ”bare at drikke”

Pris DKK: : Fra 125,-

LA GIARETTA VOLPARE 2017

Denne vin, der er produceret af druerne Rondinella, Corvinone, Corvina og Molinare er den vin, der kommer tættest på oprindelsesstedet – nemlig Valpolicella.
Volpare er balanceret og raffineret selv i sin enkelthed og har en strålende rubinrød farve og en behagelig smag af kirsebær.
Server Volpare ved 18 grader og gerne til kødretter eller friske oste.

Pris DKK: : Fra kr. 75,-

Cor DI Vin 95 - 2013

Denne vin har et helt specielt navn og en stor plads i producenternes hjerte. Cor betyder hjerte i Verona dialekt – altså hjertet af vin og 95% af druerne er Corvina. De resterende 5% er Marselan, der er født af de franske druer Cabernet Sauvignin og Grenache crossover. Denne drue giver vinen farve og særhed for både næse og gane.
Druerne tørrer på stokken og høstes derfor sent. Den lagrer på små franske egetræsfade, der er specielt udvalgte. Lagringstiden er 15 måneder, hvorefter den tappes på flasker og ligger yderligere 5-7 måneder før den sættes til salg.
Vinen, som producenterne selv betegner som fancy og en high-end vin med fremragende kvalitet, er en personlig fortolkning af deres filosofi om arbejde og liv.
En vin med 14% vol., der absolut skal nydes i ro og mag og gerne til et godt stykke kød

Pris DKK: : Fra kr. 155,-

Alberto Serenelli 2015

Denne formidable vin er opkaldt efter winemakeren, der har udviklet den i tidernes morgen. Druerne dyrkes på Monte Conero ved kysten i Marche og lagres dels på små egefade og dels på store egefade.
Alberto Serenelli er en kraftig og dyb rød vin, der er produceret på 100% Montepulciano druer.
Vinen har en harmonisk tør og langvarig eftersmag af modne bær.
Bør serveres ved 18 grader for at opnå fuld fornøjelse af denne dejlige fyldige vin.

Pris DKK: : Fra 85,-

Ruviano Rosso Piceno 2015

Intens og dyb rød vin fra Marche området. Er produceret af 70% Montepulciano og 30% Sangiovese druer, der manuelt høstes i begyndelsen af oktober. Denne vin tages af første presning af druerne.
Vinen udmærker sig ved sin behagelige tørre smag men er dog stadig blød og rund.
Serveres ved 18 grader og er fortrinlig til mørkere kødretter og oste.

Pris DKK: : Fra 60,-

Langhe Rosato DOC 2017

Behagelig, vedholdende og karakteristisk rosevin fra Alba området. Dyrket på Nebbiolo og Dolcetto druerne. Druerne presses let, hvorved vinen får den smukke rosefarve og den pressede most gærer efterfølgende i ståltanke. Langhe Rosato har en karakteristisk smag af nebbiolo druer og er harmonisk og fløjlsagtig i smagen. Er iflg. producenten god som aperitif og i øvrigt som ledsager til forretter generelt. Grundet den gode struktur og alkoholindholdet på 13% er den også velegnet til fisk og lette kødretter.

Pris DKK: : Fra kr. 80,-

Pallio di San Floriano 2017 Verdicchio dei Castelli di Jesi Doc Classico Superiore

Hvidvinen fra Marche området, er Produceret på 100% Verdicchio druer. Druerne, der håndplukkes igennem hele oktober måned gror i Fossato området lidt inde i landet.
Denne stråfarvede vin med et gyldent skær har en rig og behagelig eftersmag af modne frugter. Lagring finder sted i ståltanke, hvorefter vinen hviler på flasker 5 måneder.
Serveres ved 10 grader og nydes på terrassen eller som en god ledsager til forret, fisk og lyse kødretter.

Pris DKK: : Fra kr. 85,-

Pinot Grigio 2016

Denne hvidvin, der er dyrket i nordøst Italien ved Udine er produceret på 100% Pinot Grigio. Druerne høstes i slutningen af august og vinen gærer ved max. 17 grader i 3 måneder, for at forbedre kvaliteten. Derefter modnes vinen på flasker i 2 måneder inden den er salgsklar. Hvidvinen har en strågul farve med kobbernuancer og har en akacie og ferskenagtig aroma. Den fløjlsagtige, rige og elegante smag gør den perfekt som appetitvækker og går fint til skaldyr, supper, hvidt kød og oste. Bør serveres ved 8-10 grader og indeholder 12,5% alkohol. I ”Bedste italienske Vin 2017” opnåede denne vin 92 point

Pris DKK: : fra kr. 85,-

Friulano 2017

Denne hvidvin, der er dyrket i nordøst Italien ved Udine er produceret på 100% Friulano druer. Druerne høstes i slutningen af august og vinen gærer ved 17 grader i 3 måneder, for at forbedre kvaliteten. Derefter modnes vinen på flasker i 2 måneder inden den er salgsklar. Hvidvinen har en halmgul farve med grønlige nuancer og har en frugtagtig og blomsterrig aroma. Smagen er tør med en eftersmag af mandler. Med en alkohol % på 12,5 er denne hvidvin fremragende som aperitif men er også god til supper, fisk og hvidt kød. Serveringstemperatur 8-10 grader. Opnåede i 2017 89 point i ”Bedste italienske Vine”

Pris DKK: : fra kr. 85,-

Gavi DOCG 2016

Denne hvidvin er produceret i Piemonte og fremstillet på 100% Cortese druer. Druerne presse let og vinen gærer derefter ved en kontrolleret temperatur på 16 grader. Den lyse halmgule farve og en blød, frisk og vedholdende bouquet med en duft af frisk frugt samt en smag af fersken gør denne hvidvin fremragende som aperitif eller som ledsager til skaldyr, pasta og fiskeretter. Den har en alkohol % på 12,5 og bør serveres ved 12 grader.

Pris DKK: : Fra kr. 90,-

Roero Arneis DOCG 2016

Intens hvidvin produceret på 100% Arneis druer, der dyrkes i Piemonteområdet. Vinen har en blød, behagelig og vedholdende bouquet med duft af ananas og er frisk og blød i smagen. Druerne presses og fermenteres ved en reguleret temperatur på 16 grader og gærer i ståltanke mindst 6 måneder. Med en alkohol % på 13 er denne hvidvin rigtig god til skaldyr, grøntsags- og pasta retter og ifølge producenten fremragende med grillet fisk. Serveres ved 12-14 grader.

Pris DKK: : Fra kr. 90

Le Giuncare Castelli di Jesi Verdicchio Riserva DOCG Classico 2013

Behagelig hvidvin, der er produceret af 100% verdicchio druer. Druerne dyrkes i overvejende kalkholdig jord og høstes i anden halvdel af oktober.
Druerne opbevares i 12 timer ved 5 grader, hvorefter gæringen sættes i gang og temperaturen øges til omkring 18 grader. 25% af vinen hældes på egetræsfade og resten i ståltanke. Vinen lagrer i ca. 14 måneder og derefter 6 måneder i flaske.
Le Giuncare har en klar strågul farve og bouquet’en er fin, sprød med nuancer af tropiske frugter.
Server denne liflige vin ved 12-14 grader for at få den komplekse og bløde smag frem i vinen.

Pris DKK: : Fra kr. 145,-

Pallio di San Floriano 2015 Verdicchio dei Castelli di Jesi Doc Classico Superiore

Hvidvinen fra Marche området, er Produceret på 100% Verdicchio druer. Druerne, der håndplukkes igennem hele oktober måned gror i Fossato området lidt inde i landet.
Denne stråfarvede vin med et gyldent skær har en rig og behagelig eftersmag af modne frugter. Lagring finder sted i ståltanke, hvorefter vinen hviler på flasker 5 måneder.
Serveres ved 10 grader og nydes på terrassen eller som en god ledsager til forret, fisk og lyse kødretter.

Pris DKK: : Fra 85,-

Ruviano Bianco 2015

Hvidvin produceret af 100% verdicchio druer. Denne svagt gule vin har en frisk smag med antydninger af modne abrikoser.
Den intense og vedvarende smag efterfølges af en antydning af bitre mandler.
Bør nydes ved 10-12 grader og er en dejlig let sommervin.

Pris DKK: : Fra Kr. 60,-

Recioto di Soave 2015

Øst for Verona i norditalien ligger Soave området, hvor bl.a. Garganega druerne dyrkes med kærlighed.
Vor Recioto di Soave, der inderholder 100% Garganega, er en helt speciel én af slagsen, da den er mousserende modsat de fleste.
Druerne høstes i begyndelsen af oktober og al håndtering foregår med håndkraft, og kun de bedste af disse bruges til produktion af disse liflige dråber. Denne Recioto har et strejf af pære, tørrede æbler og honning, og man kan fornemme en antydning af kandiseret frugt i smagen.
Recioto di Soave bør serveres ved 10-12 grader og kan med fordel nydes til ferskvandsfisk, skaldyr eller for den sags skyld kraftigere oste.
Producenten anbefaler også at prøve den med hvid chokolade.

Pris DKK: : Fra kr. 205,-

LA GIARETTA RECIOTO DOC Classico 2009

En dejlig ”dessertvin” i ordets allerbedste forstand. Druerne Corvina, Corvinone og Rondinella høstes i september og ligger til tørre på træriste helt frem til marts, for at øge koncentrationen i druerne. Gæringen af mosten stoppes halvvejs i processen for at få mere sødme frem. Denne ekstreme tørring gør den dybrøde vin sød og fyldig og giver den et strejf af kirsebær.
Bør nydes afkølet for at få den perfekte smag frem i vinen.

Pris DKK: : Fra 230,- (indhold 0,5l)